ODO 1 – GKV (H) 1 (20-21)

ODO – GKV
Zaterdag 13 februari stond GKV op het programma. In de uitwedstijd is er een goede wedstrijd gespeeld wat resulteerde in een 15-20 overwinning. Dat smaakte naar meer. Vandaag was het aan ons de beurt om de punten in Maasland te houden en zo de druk op Weidevogels te houden. Het beloofde een mooie wedstrijd te worden.
We begonnen de wedstrijd zoals afgesproken scherp, al snel stond de 2-0 op het scorebord na twee mooie schoten van Mark. Maar kort daarna volgde GKV al snel met een inhaalslag, die zelfs verder uitpakte naar 3-8. ODO was even de scherpte kwijt en liet zich eigenlijk overrompelen. Gelukkig wisten we de knop om te zetten en terug te knokken naar 10-11 met rust.
In de rust gaf Paul ons de benodigde tips en hadden we het vertrouwen om deze wedstrijd weer naar eigen hand te zetten.
In de tweede helft ging het gelijk aan elkaar op. Beide ploegen waren erg gedreven om de punten binnen te slepen. Zo kort naar rust werd er om en om raak geschoten wat voor een 14-14 zorgde. Vanaf dit punt pakte ODO een kleine voorsprong van drie punten. Helaas wisten we dit niet verder uit te breiden en GKV bleef ons op de hielen zitten. Met nog een kleine vijf minuten te spelen stond het 19-19. Lotte wist nog een strafworp te benutten, maar dit was helaas niet genoeg. GKV scoorde in de eindfase nog twee belangrijke goals wat de einstand op 20-21 bracht.
Dit was een zure nederlaag. Een mooie wedstrijd om te zien, met veel strijd en mooie doelpunten. Echter heeft deze nederlaag er wel voor gezorgd dat er niks meer te halen is voor ODO. Want ook Weidevogels heeft gisteren weer netjes de punten gepakt.
Voor ODO staan er nog twee zaalwedstrijden op het programma. Volgende week uit tegen Triaz en na een korte vakantie nog tegen Weidevogels. Wij gaan uiteraard nog voor twee mooie wedstrijden en hopelijk zien we jullie daar ook langs de lijn. Bedankt voor de support en tot de volgende keer!