ODO E5 – Dijkvogels E2 (4-13)

Vandaag speelde Willem zijn eerste minuten in een wedstrijd mee. Hij vond het reuze spannend maar jullie en wij vonden dat hij het prima heeft gedaan!
En wat leuk dat jullie lieten zien echt geleerd te hebben van de trainingen! Vooraf hadden we afgesproken vooral te concentreren met het verdedigen. En dat lukte prima! Helaas droeg de tegenstander niet aan de vrolijkheid bij. In de 1e 10 minuten was het een leuke wedstrijd waar we zelfs met 2 mooie doelpunten op voorsprong kwamen. Daarna was vooral de invalbeurt van een jongetje uit de E1 van invloed op de wedstrijd, hij gooide er een stuk of 8 in. Jammer dat Dijkvogels er niet voor gekozen heeft een minder sterke speler op te stellen uit een lager team… En dan zie je ook dat zelfs jullie naar ons toe komen met de vraag is dat wel eerlijk? Helaas staat het een vereniging vrij om dit te doen. Of je het moet doen is een 2de. Dus die mooie 2-0 voorsprong verdeen als sneeuw onder de zon en was het moeilijk om goed door te gaan. Maar dat deden jullie gelukkig wel, en dat is heel goed!In de laatste 10 minuten werd die jongen er weer uit gehaald, en toen werd het weer een wedstrijd waar wij ook kunnen scoren.