ODO B2 – Avanti (P) B4

Odo B2 – avanti B4

De vorige wedstrijd dat we tegen avanti moesten spelen hadden we met 2 doelpunten verschil verloren, vandaag was dus ons doel om gelijk goed te beginnen en dan ook onze voorsprong te behouden. Het voornemen om fel te beginnen mislukte jammer genoeg want na een paar minuten stonden we drie punten achter door een paar fouten in de verdediging. We hadden op zich goede aanvallen maar het was moeilijk om dan tot een goed doelpunt te komen. Gelukkig kregen we na die tegendoelpunten door hoe avanti wilde scoren en lukte het om dat beter te verdedigen. Ook lukte het om in de aanval twee keer te scoren. We gingen de rust in met 2-6. Na de peptalk van Lotte en een wissel kon de tweede helft beginnen. We lieten weer een bal door maar er werd ook twee keer gescoord, waaronder een heel mooi afstandschot van Naomi. Daarna kregen we een vrije bal die werd gescoord door Jaline. Door die bal werd het 6-8 terwijl we nog twaalf minuten op de klok hadden staan, we hadden dus nog hoop. Jammer genoeg leverde het juist iets te veel stress op waardoor we wat slordiger gingen spelen en haasten. In de laatste minuten hebben wij dan ook niet meer gescoord terwijl avanti nog drie doelpunten maakte. De eindstand viel dus tegen, 6-11. Gelukkig hebben we toch leuk gespeeld en hopelijk is de eindstand volgende keer ook leuk. Susan mag dan het stukje schrijven. Emy