Avanti (P) A2 – ODO A1 (10-16)

Avanti is de rode lantaarndrager in deze poule. Maar bij ODO A1 zegt dat niet zoveel. Die spelen zowel tegen de onderste als tegen de bovenste ploeg gelijk, dus er kon weer van alles gebeuren.

We waren sinds weken weer eens compleet.De eerste helft ging gelijk op. Dan kwamen we weer eens achter, dan weer eens voor, maar het gaatje was maximaal 2 punten. Met de rust was het nog maar 1 punt:7-8. Er zat rust in de ploeg, maar het mocht de 2e helft wel een beetje feller. Ook verdedigend moesten we altijd druk geven, want als je er 1 keertje niet bij was, dan plop.Weer een tegendoelpunt.

En zo gebeurde het direct in de 2e helft. Effe er niet bij, plop:8-8. Maar toen ging de ODO machine wat beter draaien. De aanvallen werden langer, meerdere schoten per aanval en Avanti werd nu wel goed onder druk gezet. Dan moeten de doelpunten nog vallen, en die vielen dan ook. Avanti sputterde nog wel wat tegen, maar toen de scheidsrechter affloot, stond er toch een keurige 10-16 stand op het scorebord.
Top was het niet afgelopen zaterdag, maar wel een dikverdiende overwinning. En zeker als je meeneemt dat niet iedereen fit in het veld stond, dan kan je best wel weer een goed gevoel overhouden aan deze wedstrijd.