Velocitas B1 – ODO B1

Vandaag de wedstrijd tegen Velocitas, waarvan we 3-6 hadden verloren de eerste wedstrijd. In het praatje vertelde Joyce dat we in de verdediging veel op de doorloopballen van de heren moesten letten. In de aanval een lekker tempo en zorgen voor verassingen. Tijdens de eerste helft had het ene vak wat moeite met aanvallen waardoor het een beetje chaotisch werd, toch wisten we wel een voorsprong te pakken. We gingen de rust in met een stand van 2-4 voor ons. We stonden voor, maar er kon nog van alles gebeuren. In de tweede helft kwam Velocitas terug en moesten wij onszelf herpakken. Het werd nog aardig spannend, waardoor wij ervoor moesten zorgen dat we rustig bleven. We zijn goed ons eigen spel blijven spelen en hebben de punten binnen gesleept met een winst van 7-5. Volgende week moeten we weer aan de bak tegen Phoenix om 14:00 uur in de Hofstede. Van die wedstrijd mag Iris een stukje schrijven.