ONDO (G) C2 – ODO C1 (7-5)

Vandaag mochten we naar ONDO om een wedstrijd te spelen. Sinds lange tijd vertrokken we met alle 11 de spelers van de C1. Het doel was vandaag ook weer veel doelpunten te maken, net als vorige keer. En verdedigend veel druk te geven. In de eerste helft ontstonden kansen voor beide ploegen. Wij kwamen 2-4 voor, helaas gingen we met 4-4 de rust in. Verdedigend zat de druk er goed op, maar aanvallend mocht er meer beweging en pit in. De opdracht was duidelijk, dus met goed vertrouwen gingen we de tweede helft in. Het eerste kwartier ging het wederom gelijk op. Daarna had ONDO de korf gevonden en was aanvallend de concentratie bij ODO weg. Daardoor hebben we met 7-5 verloren. Ik vind dat we terug kunnen kijken op verdedigend een sterke wedstrijd, maar aanvallend zal er meer verrassing in moeten komen. Nu is het kerstvakantie, dus hebben we even tijd om hier aan te werken. Vorige keer heeft Bart het alfabet gestart, het volgende verslag zal van Femke zijn. Fijne dagen allemaal!