Valto B2 – ODO B1 (6-11)

B1,

Afgelopen zaterdag had ik de eer jullie te mogen coachen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad en gekregen. Een leuke, vermakelijke, snelle en vooral goede wedstrijd hebben jullie neergezet. De eerste helft was de strijdlust, passie en inzet doorslaggevend voor de 3-5 ruststand.  In het tweede deel van de wedstrijd hebben jullie vooral slim gekorfbald. Goede afvang en lange aanvallen zorgden voor duidelijkheid en controle over de wedstrijd. In de verdediging hebben jullie de tweede helft geen fout gemaakt. Hierdoor was Valto onzichtbaar. Een 6-11 was dan ook een verdiende overwinning die jullie zelf hebben verdiend!
B1, jullie hebben een goede pot gespeeld. Probeer dit vast te houden. Met name de lange ballen, crossballen, rugkanten zorgen voor veel variatie. Ook pakt iedereen zijn schoten, ook heel belangrijk! Succes verder in de competitie.