Rie van Leeuwen overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het bericht dat maandag 12 oktober op 89-jarige leeftijd ODO-lid en oud-international Rie van Leeuwen is overleden. Hoewel de gezondheid van deze fanatieke supporter sterk achteruit ging heeft zij de afgelopen weken nog regelmatig wedstrijden kunnen bezoeken, waarvan zij nog zichtbaar genoot. ODO A1 was haar zeer dierbaar en in de afgelopen periode was er vanuit A1 een warm medeleven met Rie.

Onze steunbetuiging gaat uit naar haar dochter Loes van Leeuwen, haar schoonzoon Gerard van Santen en de overige familie. Voor ODO is dit een groot verlies, we wensen iedereen kracht en sterkte toe met het dragen van dit verlies.

Details over de condoleance en crematieplechtigheid zijn opgenomen in bijgevoegde rouwkaart.

Namens het bestuur,
Jaap van Vliet


 

rouwkaart rie