ODO 2 – SDO (V) 2 (9-9)

Het was weer zaterdag. Een mooie, zonnige dag om de laatste veldwedstrijd te spelen. Dit keer moesten we spelen tegen SDO. Een prima tegenstander voor een wedstrijd waar we de punten niet konden laten liggen, om nog mee te kunnen doen met de ploegen boven ons. SDO stond met 1 punt boven ons en met een mooie winst zouden we van de laatste plek af zijn.

Voor de wedstrijd werd er ons duidelijk verteld de bal rond te laten gaan, het spel niet stil te laten vallen en vooral vanuit de korf aan te vallen. Ook werd ons verteld rekening te houden met het achter verdedigen van SDO. We hadden met elkaar afgesproken er vol voor te gaan. Als een team te zorgen dat het niet een inhaalrace zou worden en dat we vooral geen auto’s gingen wassen.

Na de voorbereiding in het heerlijke zonnetje begon een wedstrijd waarin we onszelf moesten gaan belonen met wat punten. Na de eerste helft gingen we de rust in met 5-6. We wilden het ons niet weer laten gebeuren om met lege handen te komen staan en dus gingen we er met zijn allen voor. Het werd een gelijkspel, nl. 9-9. Het extra punt is binnen! Geen winst en geen 15 doelpunten maar wel een ODO 2 waar een stijgende lijn in zit. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we in zaal de punten gaan pakken en dat ons harde werken beloond gaat worden.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid bij de saté met twee. En tot in de zaal!