ODO B2 – DES (D) B2

Laatste wedstrijd van het eerste veldseizoen alweer, tegen DES. Vorige week moesten we ook tegen DES, toen hadden we de winst mooi meegenomen met 4-9. Dus we hadden er allemaal weer vertrouwen in. Scherp beginnen, daar zijn we nog niet zo goed in dus het stond al snel 0-1. Maar daarna hadden we een doorloop gescoord. Waarna het weer 1-2.. 1-3 tegen werd, beide waren schoten. Toen kwam Jaline die een doorloop scoorde, en daarna gelijk een schot scoorde. Met 3-3 gingen we de rust in. Na de rust stond het al vrij snel weer 3-4 waar de 3-5 al snel op volgde. Wij scoorde al snel weer een schot, toen stond het 4-5. Als laatst scoorde we nog strafworp, wat er toe leidde dat de eindstand 5-5 geworden is. Goed gedaan met zn allen. Liza en Gysa weer bedankt voor het invallen ! En in de zaal gaan we weer verder met deze leuke stukjes schrijven, aan jou de beurt Suzan V !

Groetjesss Daniëllee