Valto C2 – ODO C1 (2-2)

Hallo allemaal,

Wij hebben vandaag tegen VALTO C2 gespeeld.

We konden kampioen worden dus we waren zeer gemotiveerd om te winnen. Maar helaas was het niet voor ons weggelegd, de zenuwen misschien?

In de eerste helft speelden we best zwak, de kansen gingen er niet in en we kwamen achter te staan met 1-0.

Daarna werd het gelukkig nog 1-1 door een doorloop bal. De rest van de eerste helft is er niet veel gebeurd.

In de tweede helft ging het al beter, maar nog niet goed genoeg want we kwamen weer achter met 2-1.

De tijd begon te dringen en we gingen iets beter overgooien en samenspelen. Gelukkig door een mooie doorloop van Joris werd het toch nog 2-2.

In de laatste minuut werd het heel spannend omdat VALTO nog een strafworp kreeg, maar gelukkig hebben ze die hebben niet gescoord.

Eindstand 2-2. Het kampioenschap hangt dus af van de wedstrijd volgende week tegen DES.