ODO 1 – KOAG 1 (15-13)

Zaterdag 26 september:         ODO 1 – KOAG 1   15-13

Een strak blauwe lucht met een lekker zonnetje erbij, ideaal weer voor een lekker dagje bij ODO. Dit dagje begon om 13.15 met een grote glimlach, want het was tijd voor de selectiefoto. Met hier en daar wat kleine oogjes vanwege de zon, is het gelukt om een foto te maken. Om 14.30 was het eerst de beurt aan het tweede om een mooie pot te spelen tegen Avanti. Helaas was Avanti een stuk scherper en zijn de punten niet in Maasland gebleven.

Om 16.00 was het de beurt aan ons. Met de nodige voorbereidingen wisten we dat we vandaag aan de bak zouden moeten. KOAG staat namelijk ook op het lijstje van titelkandidaten. Helaas was het ons vorige week niet gelukt om de punten binnen te halen tegen de andere titelkandidaat. We hadden dus nog wat goed te maken.

KOAG begon de wedstrijd eigenlijk gelijk goed. Scherp, vol energie en op zoek naar de juiste kansen. Wij werden op de één of andere manier toch een soort verrast. Veel stippen en vrije ballen hebben we de eerste helft tegen gekregen. Of deze ook allemaal terecht waren is een tweede. Zo maakte KOAG de eerste helft er acht. Wij wisten de eerste helft er echter maar 5 te scoren. Een ruststand van 5-8.

Dat we er in één helft 8 doorlaten is niet eens zo slecht. Het spel van ons, wat misschien niet eens ons eigen spel was, moest gewoon veel beter en scherper! Na een peptalk in de rust waren we klaar voor een betere tweede helft. Nog 35 minuten de tijd om te laten zien dat wij ook kans maken op die titel.

De tweede helft begonnen we gelijk fel en ook een stuk scherper, twee doelpunten van Mark en één van Thijs zorgde voor een 8-9. In de tweede helft ging het gelijk aan elkaar op en was het een mooie strijd tussen de twee ploegen. Diana was er de tweede helft ingekomen voor Iris. Zij wist een belangrijk schot te maken die zorgde voor de 12-12. Dit was voor mij het punt dat ik haast zeker wist dat we deze pot toch nog gingen winnen. Na dit doelpunt wist KOAG nog één schot te maken. Daarna was het ODO die eroverheen ging. Dit zorgde voor een spannend, maar fantastisch einde. Na 70 minuten strijd floot de scheidsrechter af en waren de punten voor ons. Een eindstand van 15-13!

Iedereen bedankt voor de support! En uiteraard ook het 4e voor het heerlijke eten. Het was een mooie zaterdag, die ook heel gezellig eindigde.