ODO B1 – Fortuna/My Collections B3

Zaterdag hadden  we weer een wedstrijd tegen Fortuna. Het was heerlijk weer om te korfballen en we hoopten de punten weer in Maasland te houden. In het praatje zei Joyce dat we er in de verdediging goed bij moesten blijven en dat we in de aanval het goed ruim moesten houden en lekker ons eigen spel moesten spelen. De eerste helft was verdedigend goed, maar in de aanval wilde de ballen er niet in. In de laatste paar minuten van de eerste helft werden er toch nog 2 gescoord door Kim. De ruststand was dan ook 2-0. In de rust werd verteld dat we er goed dicht op moesten  en ook de bal in de gaten moesten houden. De tweede helft ging goed, en er waren meer kansen en al snel werd het 3-0. We waren een stuk feller en onderschepten meer ballen. Ook werden de kansen goed afgemaakt. Het werd 4-0, 5-0, 6-0, 7-0, 8-0, 9-0 en in de laatste minuut benutte Twan een strafworp en was het dus 10-0! Naomi en Maud bedankt voor het invallen!

Deze week weer lekker trainen en zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Ondo! Dan mag Jim een stukje schrijven.