ODO A1 – Fortuna A2 (19-8) en het orakel dat van Leeuwen heet!

Bekijk ook de foto’s van Bart Scheffers!

Met een zelfgemaakte opstelling door de spelers begonnen we zaterdag onder optimale omstandigheden aan de wedstrijd. Zoals u inmiddels wel weet, is de A1 een talentvolle ploeg, waar veel in zit maar wat er niet altijd even fraai uitkomt. En met de wetenschap dat Fortuna gewonnen had van koploper Avanti konden we de welbekende mouwen opstropen.

Het begin van de wedstrijd was niet zo best en tevens het slechtste deel van de wedstrijd. Maar toen we inmiddels door hadden hoe Fortuna verdedigde gingen de remmen los, het mandje opende zich en via 2-0, 5-2 en 7-3 gingen we met een comfortabele ruststand van 9-3 de rust in. En Rie van Leeuwen zag dat het goed was.

Mooie, fraaie combinaties de eerste helft die ook beloont werden. Maar het werd nog beter. Rie van Leeuwen gaf nog wat positieve straling naar de groep en zonder overdrijven werd er een fantastische 2e helft op de mat gelegd. Fortuna had niet veel meer in te brengen. Al snel stond het na rust 12-3, wat uitgebreidt werd naar 14-5, 17-7, om tenslotte bij 19-8 te eindigen. Alle ruimte hadden we dus om Nathan en Isa ook wat speelminuten te geven. Wat een mooie combinaties zaten er tussen, wat een mooie doelpunten. Wij hebben genoten van jullie.

Was het dat Lennart van Lingen kwam kijken(fijn dat je er was), was het dat de spelers zelf de opstelling hadden gemaakt, was het dat Rie van Leeuwen langs de kant zat; de waarheid zal wel ergens in het midden zitten, maar het was gewoon goed. Punt.

Na de westrijd nog effe op de foto met DE SUPPORTER VAN DE A1, kijk effe op facebook, en de kamer van Rie van Leeuwen is weer opgepimpt met deze foto. En een ontroerde Rie van Leeuwen zag dat het goed was.