Maassluis 2 – ODO 2 (12-8)

Net niet

Als je de titel leest, slaat dat eigenlijk op de wedstrijd van gisteren. We haalden net niet de 9 doelpunten die we al in de hele voorbereiding wel haalden. Nu is het zo dat je met 9 doelpunten ook niet veel wedstrijden wint. Doel was dus om alle kansen die er op de trainingen wel in gaan eens door te trekken naar de wedstrijd. Nu ging dat gisteren net niet. De kansen waren er zeker, de doelpunten bleven uit. Voor de wedstrijd een kort praatje met de laatste afspraken en als belangrijkste doel alle koppies dezelfde kant op te krijgen en te houden. Ik denk dat we kunnen zeggen dat we er weer als team stonden.
Het verloop van de wedstrijd is niet heel spannend te noemen als er niet veel wordt gescoord. Met een ruststand van 5-3 in het voordeel van Maassluis even de koppies bij elkaar steken om er de tweede helft weer met z’n allen voor te gaan. Maassluis kwam beter de kleedkamer uit waardoor zij nog meer konden uitlopen. Met Anton op de plek van Sven probeerden we nog een inhaalslag te maken. Dit wilde net niet lukken. Daan (17 jaar geworden, net geen 18) heeft nog een poosje mogen meespelen wat hij prima heeft gedaan! Het was het allemaal alleen net niet. Komende week maar weer hard trainen om alle kansen af te maken en dan hoop ik dat Moerman volgende week een stukje kan schrijven dat het net wel gelukt is. Reserves en publiek bedankt. Aan jullie lag het in ieder geval niet!
Tot volgende week allemaal!
Groetjes Marije