ODO E5 – Dubbel Zes E2 (2-3)

Dominique was vandaag naar een feestje van Opa en dus met zijn 4-en!. En wat hebben jullie leuk en goed gespeeld! Je zou niet zeggen dat jullie pas een paar weken korfballen, zoveel hebben jullie al geleerd! In een gelijk opgaande wedstrijd tegen Dubbel Zes werd leuk samen gespeeld. Het vrij lopen en op tijd naar elkaar toe gooien lukte niet elke keer, maar daar gaan we verder op trainen! Ook wanneer je nu moet verdedigen (tussen je tegenstander en de paal staan, met je billen naar korf) is nog wat lastig maar tijdens de wedstrijd leerden jullie al snel bij. En wat was het spannend! En na vorige week 4 doelpunten gemaakt te hebben, nu weer 2 en oei oei oei wat jammer dat dat ene doelpuntje net niet lukte op het einde van de wedstrijd….Maar jullie kunnen super trots zijn op jezelf!! Tot woensdag op de training,

 

Bart en Rob