ODO A1 – Weidevogels A1 (14-17) #FotoUpdate

ODO A1 - Weidevogels A1 (12-09-2015)
Bekijk alle foto’s door Bram van Leeuwen.


 

Zondagmiddag 16.45 uur. Na de ingeklapte uitklaptafel (zie ODO 4) zondagochtend vroeg wat een hoop gebroken glaswerk opleverde en na anderhalve krat bier in de loop van de rest van de zondag zie ik tot mijn stijgende verbazing nog geen verslag van de A1. Dus enigzins beneveld en dus onder invloed van ga ik dus mijn best doen.

Heeft u de teamfoto al gezien van de A1. Wat een schatjes zijn het toch, al zeg ik het zelf.

Maar zaterdag kwam dus weidevogels naar Maasland. Geen onbekende voor de A1, maar ook geen makkelijke tegenstander. Via 1-1 en 3-3 kwamen we 4 doelpunten achter en bereikten we met 6-9 de rust. Aanvallend was het onvoldoende, terwijl we verdedigend moeite hadden met de lengte van Weidevogels en het zuivere schot.

Tweede helft was aanvallend stukken beter. Mooie doelpunten, beter spel, maar verdedigend lieten we nu steekjes vallen. Weidevogels scoorde elke keer op de juiste momenten, zodat we het gaatje niet konden dichten. Zo kwam er een eindstand van 14-17 op het scorebord te staan. Op zich wel een verdiende nederlaag gezien de 1e helft, maar als je de 2e helft ziet, dan had er toch wel meer in gezeten. En zo is het tot nu toe elke week. De ploegen zijn zeer aan elkaar gewaagd. Korfballen kunnen we wel, maar het is maar net de vorm van de dag maar ook delen van de wedstrijd waarin de punten worden verloren.

Toch zeker de 2e helft weer veel positieve momenten gezien. Er bloeit wat moois en als je later ziet hoe moeiteloos de spelers invallen in de senioren, geweldig.