ONDO (G) C3 – ODO C1 (3-3)

 

Zaterdag 12 september 2015 moesten we spelen tegen ONDO C3.
Aanval:
Sam
Gysa
Femke
Jet/Marieke
————–
Verdediging:
Joris
Twan/Lex
Liza
Laura

Het begon allemaal niet heel erg lekker.., Onze ballen kwamen niet goed aan en onze aanval kreeg erg weinig kansen, terwijl ONDO er meteen al 2 maakte. 2-0 voor ONDO dus. Daarna scoorde Twan de 2-1, en na het doelpunt van Twan begonnen we ineens een stuk feller te worden. Daarna scoorden we nog een keer en gingen we met een gelijke stand (2-2) de rust in. De tweede helft waren we feller dan de eerste helft, we kregen een stuk meer kansen en er werd meteen door ons gescoord. Het werd 3-2, helaas lieten we ook nog een bal door en werd het 3-3. We hebben daarna genoeg kansen gehad maar helaas niet gescoord.
Ik vind dat we goed gespeeld hebben en dat we ze thuis gewoon dik in gaan maken 😛

Groetjes Sam.