ONDO (G) A1 – ODO A1 (11-15)

We mochten zaterdag om 12:30 aantreden op het veld van Ondo. We hadden al vele wedstrijden tegen deze ploeg gespeeld. Vele wedstrijden liepen uit tot winst, enkelen tot verlies. Het was in ieder geval duidelijk dat we aan de bak moesten om weer die winst te pakken. Uit het praatje werd vooral duidelijk dat we het met elkaar moesten gaan doen, dat we elkaar nodig hadden om te winnen want ja, winnen is veel leuker dan verliezen!

In het begin van de wedstrijd leek ODO nog niet helemaal wakker, want er werden veel individuele fouten gemaakt en er werd te simpel gespeeld, waar Ondo van kon profiteren. Het bleef gelijk opgaan tussen de twee ploegen. Ruststand: 6-7.

Na de rust bleef het nog steeds gelijk opgaan. Het weer begon ook zijn rol te spelen, dat was te zien aan iedereen. Alleen we bleven vechten, tot het eind. Het bleef spannend tot 10-10, maar we lieten zien dat we toch de betere partij waren door de voorsprong te pakken en die uit te bouwen. De eindstand is 11-15 geworden.

Heerlijk om zo de eerste wedstrijd te winnen, dat geeft weer een positieve blik naar de komende wedstrijden. Als we voor elkaar blijven werken en als we er vertrouwen in hebben, dan zijn we zeker een hele gevaarlijke ploeg voor alle andere tegenstanders. Ik heb er zin in!

Tot dinsdag,

Lennart