Fortuna/My Collections A3 – ODO A2 (4-5)

De opening van de competitie
vandaag begon voor a2 de competitie. De aftrap was tegen fortuna in Delft. We waren nog niet echt op elkaar ingespeeld en het team was ook nog niet helemaal volledig maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas was Sem nog steeds niet bereid het stukje te schrijven, maar hij heeft belooft een seizoensoverzicht te maken.
Toen begon de wedstrijd….
We begonnen enthousiast maar zowel bij ons als bij Fortuna ging het scoren nog moeizaam. Na ongeveer 15 minuten spelen stond het dan ook 1-1. Toch wisten wij een puntje voorsprong te pakken die gelijk werd heroverd 2-2. Toen was het rust…
Na een praatje met coach JP wat vooral over de aanval ging startte de tweede helft. Toch was de verdediging nog niet helemaal scherp want het eerste punt was voor Fortuna. Gelukkig lieten wij ons daar niet door uit het veld slaan en pakte de punten mooi terug. Het was inmiddels 5-3. Fortuna wist een paar minuten voor tijd nog een puntje te pakken maar dat was niet genoeg want de winst was voor ons!
Ik vond het een leuke wedstrijd en ik vertrouw erop dat we de punten volgende week ook in Maasland kunnen houden tegen avanti.
Twan en Bart uit de B1 bedankt voor het invallen. Bij deze geef ik de pen door aan Sem…. Geintje natuurlijk. Ik geef de pen door aan Isa.