Van de voorzitter: Schitterende slotweek

Door Jaap

Vorige week toen de Praatpaal verscheen was ondergetekende nog samen met 115 andere ODO-ers op kamp. Afgezien van een klein buitje op zaterdagochtend hebben we schitterend weer gehad en het kamp, dat onder leiding stond van hoofdleiding Marije van Dijk, Maaike Goedendorp en Bram van Vliet, was bijzonder geslaagd. Iedereen die steentje bij heeft bijgedragen, super bedankt. Foto’s staan op onze fotopagina.

Gezien het een kamp ook voor de jongste ODO-ers was hebben we, onder andere na berichten van ouders, besloten dit jaar geen tentenkamp te houden.

Gisteren was de Grande Finale van het veldseizoen. Met tegen de 200 aanmeldingen voor de BBQ startte de dag goed met een puike overwinning van ODO A1, waarin topschutter Lennart Moerman tekende voor 10 van de 20 treffers. Jullie hebben een mooi seizoen gedraaid, met twee keer eerste klasse volgend jaar als resultaat. We hebben vorderingen gemaakt met de invulling van de trainer voor volgend jaar, we hopen daar deze week mededelingen over te doen. Ook Frits was gisteren aanwezig gisteren en ook hij is volgend jaar weer het vertrouwende gezicht voor de seniorentrainingen.

ODO 2 voltooide de Houdini act door handhaving in de eerste klasse af te dwingen (foto’s). Er werden maar liefst 7 punten uit de laatste vier wedstrijden gehaald, volgend jaar kunnen we de lijn met de aanblijvende Paul doortrekken! ODO 1 nam met een overwinning waardig afscheid van Dirk, Arno, Bart, Judith en Eline (foto’s). Tegelijkertijd was op het grasveld een zeskamp aan de gang, super georganiseerd door Remco van Vliet en Ian Veldhoen.

Op het terras mocht ik nog een klein beschouwend woordje over het seizoen houden. Bloemen waren voor Dirk en Arno, ODO-hoodies voor Henk en André die fantastisch werk hebben geleverd sinds de trainerswissel in januari, en E1 kreeg medailles voor het behaalde kampioenschap. De afsluitende BBQ was net als vorig super geregeld.

Voor vrijwilligers bekostigde ODO de BBQ (foto’s) om zo een klein beetje onze waardering uit te kunnen drukken. Ik wil vanaf deze plaats iedereen nogmaals bedanken voor zijn inzet dit jaar. Zonder jullie kunnen we als bestuur bedenken wat we willen, maar het zijn jullie die het doen. De dank daarvoor is amper in woorden of stokjes saté uit te drukken, maar het is het beste dat we kunnen doen.

Na het schoolkorfbal zit het seizoen er op. Dan hebben we zomerstop en gaan in augustus weer vol frisse moed van start, de selectie onder leiding van de nieuwe trainer Patrick Bezemer. Ik heb er zin in. Alleen nog even voor een vrijwilligerscoördinator, penningmeester en een teambegeleider regelen en ik mag ook met vakantie. Interesse? Geef een belletje!

Groet, Jaap
voorzitter
06-24272330