ODO 2 KAN NOG NIET WENNEN AAN DE BUITENLUCHT.

Na de zaal wil het bij ODO 2 nog niet lukken om het de tegenstander erg lastig te maken. Na de twee verloren wedstrijden is er afgelopen twee weken hard getraind om het tij te keren. Deze week was de tegenstander de gedeelde nummer twee uit de poule, dus zou het weer niet makkelijk worden. Fortuna 3 had wel de nodige wijzigingen ondergaan, dus was het afwachten waar we zouden staan. De uitwedstrijd in september werd verloren, doordat de geroutineerde heren van de Delftse club erg makkelijk scoorden. Zij waren nu echter vervangen door vier andere heren, dus even afwachten. Jesse schoot in de eerste aanval direct de nul van het bord voor ODO, maar nog in dezelfde minuut deden de gasten hetzelfde. ODO zou nog één maal op voorsprong komen, maar na de gelijkmaker namen de Fortunezen het initiatief over. Na een kwartier was het nog wel 3-3, maar toen schakelde de gasten een tandje bij en sloegen een gat naar 3-8 voordat ODO weer wat terug kon doen. Uiteindelijk werden de kleedkamers opgezocht bij 4-9. ODO zou dus het tweede bedrijf uit een ander vaatje moeten gaan tappen om weer aansluiting te krijgen.
De gasten kwamen echter scherp uit de kleedkamer en wisten binnen zes minuten hun voorsprong te vergroten naar 6-13, voordat ODO weer grip kreeg op de Delftse aanvallen. In de aanvalsdrift om het tij te keren verstapte Sanne R zich en moest geblesseerd het veld verlaten. Judith kwam op haar plaats in het veld in de hoop dat zij het tij kon keren. Verdedigend zat het tot vijf minuten voor tijd wel goed bij ODO. In deze periode wisten de gasten slechts twee keer de korf te vinden. Helaas voor het Maaslandse publiek bleven de ODO doelpunten ook uit, zodat de laatste vijf minuten werden ingegaan met een 7-17 tussenstand. De slotfase was echter voor de gasten, waarin zij nog een slot offersief voor ODO in petto hadden. Met vier doelpunten op rij werd de eindstand naar 8-21 getild. Hiermee was de derde nederlaag op rij een feit en wordt het toch wel warm onder de voeten van ODO 2. Met nog vier wedstrijden te gaan zal ODO 2 toch ergens punten moeten gaan sprokkelen. De volgende wedstrijd zal dit moeten gebeuren tegen de nummer zeven, WION 2, wat met drie punten meer op de zesde plaats staat. Support is dus hard nodig bij deze wedstrijd. De wedstrijd start om 14:30 uur aan de Kochplaats in Rotterdam.
Graag tot volgende week in Rotterdam, Arno.