Valto C3 – ODO C3   3-9

Door Lotte Dingjan

Hoi Toppers,

Na de winst van vorige week op Futura en de c2, wilden we graag deze week weer winnen.  Ook al speelde we vorige week tegen Futura niet een van onze beste wedstrijden, er werd toch gewonnen. Vol enthousiasme begonnen we aan de wedstrijd ( met een nieuwe mascotte). De eerste helft ging gelijk op. Valto nam de leiding maar wij maakte gelijk via een afstandsschot van Gysa. We speelden leuke aanvallen en iedereen kreeg kansen alleen ze gingen er niet in. De ruststand was uiteindelijk 2-2.
De tweede helft moesten we onze kansen afmaken en zorgen dat iedereen ook de kansen kreeg. Dit gebeurde ook. In de verdediging ging het prima, we lieten weinig steken vallen en zaten er constant goed bij. Wel moeten we af en toe iets beter nadenken als we de bal onderscheppen, zodat hij goed in het aanvalsvak terecht komt. Aanvallend maakten we daardoor het verschil. We hadden lange aanvallen, kregen veel kansen en als je veel kansen krijgt valt hij vanzelf. Het leuke was dat we voor elkaar werkten, we speelden niet alles op een persoon maar zorgde dat iedereen in het spel betrokken was. Het andere leuke was dat jullie goed gingen kruisen, en dat we hierdoor  veel doelpunten maakten, zo zie je maar weer dat het harde werken uiteindelijk beloond. Wij scoorde uiteindelijk 7x en Valto 1.

Kortom, jullie hebben hard gewerkt, voor elkaar gewerkt en dat werd beloond. Als we zo doorgaan zit er misschien nog wel een kampioensschap in!