ODO 2 MAAKT SLECHTE START.

In de eerste wedstrijd in het vervolg van de veldcompetitie was het ODO 2 de taak om de nummer twee uit de competitie het vuur aan de schenen te leggen. Geen gemakkelijke taak voor het gehavende team, wat Sanne R en Diana moest afstaan aan het eerste. Het dames kwartet werd gecompleteerd door Lotte D. die hiervoor haar eigen wedstrijd moest laten schieten. Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor de thuisploeg. ODO wist maar met moeite de aanvallen op te zetten en wist maar moeilijk met de druk van de thuisploeg om te gaan. Ook Merwede moest nog even wennen aan de veranderde omstandigheden, maar wist na vijf minuten dan toch de korf te vinden. Het scoren bij ODO zou nog op zich laten wachten, terwijl de thuisploeg langzaam maar zeker naar de 11-0 ruststand toe werkte.
Terug uit de kleedkamers wist ODO dan via Jesse in de eerste aanval de nul van het bord te schieten. De wedstrijd was echter al gespeeld met het grote verschil. De thuisploeg ging ook in het tweede deel door met waar het geëindigd voor de thee. Zij wisten weer twee maal de korf te vinden, voordat Thom er 13-2 van maakte. Hoewel de Maaslanders bleven knokken voor wat het waard was, lukte het niet om de korf dicht te timmeren en het verschil te verkleinen. Het eindsignaal klonk uiteindelijk bij de 20-6 eindstand op het bord. Hoewel er van te voren niet echt op punten gerekend was hadden we er toch wel iets meer van verwacht. Zes doelpunten in 70 minuten is natuurlijk veel te weinig. Komende week maar weer goed trainen, zodat we volgende week staan tegen SDO (V) 2. De uitwedstrijd leverde één punt op, dus gaan we volgende week aan de Baanderheer voor de volle buit.