ODO 6 WINT OP Z’N DUITS VAN GKV.

Met kunst en vliegwerk is het de wedstrijdsecretaris deze week wel gelukt om ODO 6 compleet te krijgen. Vorige week kon de wedstrijd niet doorgaan, omdat het team niet compleet gemaakt kon worden. Deze week dus wel een wedstrijd in een creatieve opstelling met dank aan Loraine, Claire en Nikki. De wedstrijd schoot uit de startblokken na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Anton. Binnen no time stond er een 1-2 achterstand voor ODO op het bord. De gasten kregen echter niet de kans om een gaatje te slaan, want er werd steeds weer gelijk gemaakt door ODO 6. De eerste helft ging dan ook helemaal gelijk op. Door om en om scoren werd de ruststand 6-6 bereikt. Vooral Jeroen was erg scherp vandaag, want van deze zes doelpunten waren er vier van zijn hand.
Na de rust was het eerste doelpunt voor ODO, maar toen hadden de gasten even de wind mee. Door vijf doelpunten op rij leken zij de wedstrijd naar zich toe te trekken. Halverwege de tweede helft stond er ineens 7-11 op het scorebord en moest het iets gaan verzinnen om deze achterstand in te lopen. Het Maaslands kwartiertje ging in en de ruggen werden gerecht. Koen kwam in het veld voor Max en het slot offensief kon beginnen. met vier doelpunten op rij in evenveel minuten werd de stand gelijk getrokken. De gasten uit Den Haag hadden nog wel wat stuiptrekkingen, want zij wisten nog tweemaal als eerste te scoren. ODO wist dit steeds weer gelijk te trekken. Zo stond het met nog één minuut op de klok 13-13 en mocht ODO nog een keer gaan aanvallen, nadat de bal in de verdediging werd onderschept. In de dying seconds van de wedstrijd wist Wouter met zijn schot de overwinning binnen te halen. Scheidsrechter Anton had geen speeltijd meer op de klok, dus floot voor de laatste keer na de spelhervatting. Een verdiende overwinning voor ODO 6 wat de hele wedstrijd is blijven knokken voor de doelpunten. Dank gaat uit naar de invallers Loraine, Claire en Nikki die alle drie hun aandeel in deze overwinning hebben. Met deze overwinning stijgt ODO 6 naar de 4e plaats in de competitie, terwijl er nog wedstrijden in te halen zijn.