ODO 2 MIST DE SCHERPTE TEGEN ORANJE WIT 3.

Door Arno

Voor ODO 2 was het vandaag de dag om zich te herstellen na de matige wedstrijd van vorige week die onnodig verloren werd. Tegen Oranje Wit werd in Dordrecht met klein verschil verloren, dus werd vol vertrouwen aan de wedstrijd begonnen in onze eigen Hofstede. De openingstreffer viel al in de eerste minuut voor ODO uit de handen van Rick. Het was echter minder makkelijk om deze voorsprong uit te breiden. Er werden goede aanvallen opgezet, maar het ontbrak aan scherpte in de afronding. Hierdoor konden de gasten na vijf minuten toch gelijk maken. Tot halverwege de eerste helft waren de ploegen in evenwicht. Na de 3-3 wisten de gasten het bijna tien minuten goed dicht te houden, waarin zij zelf wel drie maal de korf wisten te vinden. ODO moest dus in de achtervolging en het was Martijn V die de doelpuntloze periode doorbrak voor ODO. Het wilde echter niet lukken om de aansluiting weer te verwezenlijken. Voor de rust zou Oranje Wit zelfs nog het gat terug brengen op drie, waarna de kleedkamers opgezocht werden.
Na de rust was het wel ODO wat via Thom als eerste scoorde, maar daarna maakte Oranje Wit het verschil snel vier doelpunten. Sanne R had al aangegeven dat zij toch weer last kreeg van haar enkelblessure. Zij werd vervangen door Lotte D en de achtervolging werd ingezet. Helaas wisten de gasten het gat van drie te handhaven. Steeds als ODO scoorde wisten zij mee te scoren. Pas enkele minuten voor het einde wist ODO weer de aansluiting te krijgen bij 9-11, maar het waren de gasten die de eindstand op 9-12 op het bord schoten. Het ontbrak bij ODO helaas aan het beetje geluk wat je soms nodig hebt. Als al de ballen die op de rand landde de goede kant op gerold waren, was het een heel andere wedstrijd geworden. Voor volgende week hopen dat de ballen wat makkelijker willen vallen als er tegen de rode lantaarndrager wordt aangetreden. Deze wedstrijd start om 15:55 uur in de KV Vlaardingen hal aan de Korhoenlaan 6 in Vlaardingen Holy.