ODO A1 – KCC/Delta Logistiek A2   13-15

Door Lotte V

Zaterdag mochten we onze eerste competitiewedstrijd van dit jaar spelen tegen KCC. De vorige keer tegen KCC speelden we een goeie pot en wonnen we met 10-13 van ze. Na een spannende overwinning op Maassluis vorige week, waren we gebrand op een overwinning.

We begonnen met in de aanval: Wouter, Daan, Claire en Lotte V en in de verdediging: Lennart, Niek, Nikki en Loraine.Thom en Lotte D begonnen op de bank. In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. Het stond dan ook 6-7 in de rust, dus alles was nog mogelijk. In de tweede helft wilden onze doelpunten iets minder vallen en KCC scoorde juist een aantal keer achter elkaar, hierdoor stonden we aan het eind van de tweede helft met 4 doelpunten achter. We hebben aan het eind nog hard geknokt en als dit gat van 4 doelpunten er niet was geweest, was het zeker nog erg spannend geworden.

Volgende week mogen we weer knallen tegen Weidevogels, wat een spannende pot zal worden!