GKV (H) F1 – ODO F1   6-14

Door Rob van der Hak

Zo, ook dit was weer een aparte wedstrijd. In Den Haag speelden we tegen GKV, en in de 1e helft hadden we wat moeite met de tegenstander. Met rust 2-3 achter. En toen bleek dat er 2 jongetjes meespeelden, die al 9 jaar waren en eigenlijk in de E2 horen…na een goed gesprek met de coaches werd dat veranderd. Helaas had GKV nog maar 3 kinderen over, waarvan nog steeds 1 van 9 jaar. Aan het eind van de wedstrijd kwam er gelukkig voor GKV nog een meisje bij. Maar wat deden jullie het goed!! Nikki was weer mee en liet goed zien waarom ze meegaat met de F1. Het uitstappen bij het gooien gaat alweer een stukje beter en de kansen vlogen om onze oren. Gelukkig werd er ook genoeg gescoord en wonnen we ruim van deze tegenstander.