ODO 6 TREKT AAN HET KORTSTE EIND TEGEN AVANTI 8.

Na het wisselvallige veldseizoen, waarin met veel invallers gespeeld is om verschillende redenen, heeft ook het 6e zijn eerste oefenwedstrijd achter de rug. Tegenstander was Avanti 8 uit Pijnacker. ODO 6 stond deze keer met het eigen team binnen de lijnen om de kastanjes uit het vuur te halen. Het 6e begon scherp aan de wedstrijd, want binnen twee minuten stond er een 2-0 voorsprong op het bord. Het eerste aanvalvak zou het verdedigend helaas minder goed doen, waardoor de gasten niet veel later weer langszij kwamen. De ODO verdediging hield het nu een tijdje goed dicht waardoor ODO met twee afstandschoten van Max halverwege de 1e helft weer met 4-2 voor stond. Er volgde echte een herhaling van de eerste vijf minuten en weer kwam Avanti langszij. Een minuut of vijf voor rust wisten de gasten voor het eerst aan de goede kant van de score te komen, maar dit werd nog voor de rust recht gezet.
De 2e helft zou het ook weer gelijk op gaan. ODO scoorde weer als eerste en de gasten wisten het steeds weer goed te maken. Pas 5 minuten voor het einde wist ODO een gaatje van twee doelpunten te creëren. Deze voorsprong moet je dan eigenlijk koesteren en er verdedigend een tandje bij doen. ODO 6 wist de voorsprong echter niet vast te houden tot het eindsignaal. De gasten wisten met drie doelpunten op rij de overwinning onder de neuzen van ODO 6 weg te kapen. Een zeker lijkende overwinning glipte als los zand door de vingers in de slotminuten. Helaas geen overwinning, maar het was een prima eerste wedstrijd in de vernieuwde Hofstede. De wedstrijd werd uiteindelijk afgefloten door de prima leidende Wim Poot bij de 10-11 eindstand. Volgende week volgt er weer een oefenwedstrijd tegen GKV in Gorinchem. Wellicht zijn we dan beter aan de harde ondergrond gewend en kunnen we voor de overwinning strijden.