ONDO (G) A1 – ODO A1   10-13

Door Lotte Dingjan

Hallo,

Zaterdag stond  onze laatste veldwedstrijd( voor de zaal) op het programma tegen ONDO. Op de ranglijst stond ONDO gelijk met ons. Het was dus belangrijk dat we ONDO voorbleven. We hadden wat moeite met scoren, maar we kwamen toch op een 0-2 voorsprong. Daarna deed ONDO wat terug, maar wij waren niet onder de indruk en scoorde er zelf 2. Uiteindelijk gingen we rusten met een 3-5 tussenstand. Wij waren veel beter alleen met deze tussenstand kon het nog alle kanten op. A1 moest zichzelf dus meer belonen.Verdedigend was er is niks aan de hand, we maakten vrijwel geen fouten.

Na de rust begonnen we een stuk scherper. Met 4 goals op rij kwamen we op een 3-9 voorsprong. Daarna gaven we het wat weg. ONDO ging makkelijker scoren en wij zakten wat in. Aanvallend speelden we het niet goed uit en zochten de schoten van te ver. Hierdoor werd de wedstrijd spannender dan nodig was. ONDO kwam terug tot 9-11. Uiteindelijk gaven we het niet helemaal uit handen en eindigden de wedstijd in 10-13 voor ons. 
Al met al een goede wedstrijd, maar we hebben het ons zelf lastiger gemaakt dan nodig was. We kunnen terug kijken op een goed veldseizoen waarin we als team zijn gegroeid. Het 1e deel van het veldseizoen hebben we goed afgesloten. Nu staat de zaal op ons te wachten. Als we deze lijn doorzetten moeten we mee kunnen draaien in de top. Ik heb er zin in!

Groetjes, Lotte Dingjan