ODO B1 – Avanti (P) B3   6-13

Door Bart de Vos

B1,

Zaterdag 11 oktober was de laatste wedstrijd op het veld voor de zaalcompetitie. Tegenstander was kampioen Avanti B3. De wedstrijd in Pijnacker was geeindigd in 8-6 voor Avanti.

Het weer was helaas niet echt lekker. Veel regen, maar goed, daar hebben beide ploegen evenveel last van. Beginfase was voor Avanti. Zij kwamen snel voor door een aantal schoten van behoorlijk afstand. Best knap in dat regenachtige weer. Zelf hadden wij meer moeite om kansen te creeeren. En dit beeld bleef eigenlijk gedurende de hele 1e helft hetzelfde. Ruststand was 2-8. In de rust een aantal zaken besproken. Redelijk grote achterstand, maar niet onmogelijk. Verdedigend gek genoeg was het best goed, ondanks 8 tegendoelpunten. Aanvallend proberen met meer beweging en meer diagonalen/rugkanten schoten te pakken.
2e helft begon niet slecht, maar de goals bleven helaas in de beginfase even uit. Hierdoor werd de achterstand niet kleiner en daardoor op den duur de overwinning onhaalbaar. Wel zijn we goed door blijven knokken. We hebben er ondanks de stand wel een leuke en vermakelijke wedstrijd van gemaakt, wat voor vele aanwezige toeschouwers leuk was om te zien. Eindstand was 6-13. Complimenten en felicitaties aan/voor Avanti voor hun vele rake verre afstandschoten en hun verdiende kampioenschap in deze poule.

Maar ook voor jullie B1 ook de complimenten. Ondanks een toch wat grote uitslag, gewoon een goede pot neergezet. Vooral in de 2e helft het blijven gaan, werken en doorzetten mag niet onvermeld blijven. Dank aan Ilse en Daphne voor jullie tijd en inzet. Leuk en goed ingevallen! Ik ben erg blij de volgende zin te mogen schrijven: we gaan lekker de warme, sfeervolle zaal in!