ODO E3 – Dubbel Zes E2   1-1 Eind goed, al goed

Door Rob en Nikki van der Hak

Na een paar moeilijke wedstrijden, ook in heel slecht weer, die stuk voor stuk velroren gingen, was het vandaag weer aantreden tegen Dubbel Zes. In de uitwedstrijd verloren we nog duidelijk,. Nu, met invallers Karlijn, Milou en Britt (Sterre was helaas weer geblesseerd aan haar enkel) zagen we een leuke wedstrijd, waar de bal redelijk goed werd rondgespeeld. Bij vlagen zagen we hele leuke dingen gebeuren en de wedstrijd ging heen en weer. Ook Dubbel Zes had het goed voor elkaar. Na veel kansen en kansjes was het uteindelijk Britt die een mooi doelpunt maakte. Na lang aandringen van Dubbel Zes, die ook best wel wat kansen kregen werd het 1-1 en zo bleef het spannend tot aan het eind. Toen de scheidsrechter voor het einde floot, hadden we ons 1e puntje in de 2e helft veld gehaald. Compliment voor jullie meiden, er werd goed gespeeld. Het seizoen is nu al weer voorbij. Komende woensdag gaan we om kwart voor 7 met jullie ouders en broertjes/zusjes nog 1x trainen en wat drinken na afloop. Zaterdag volgt dan het mixtoernooi, en dan wordt het alweer tijd voor schoolkorfbaltrainingen en het schoolkorfbaltoernooi, en tentenkamp bij ODO!!