ODO B1 – IJsselvogels B1   7-10

Door niek

Hoi iedereen,

De laatste wedstrijd van het seizoen, de competitie was al bepaald en het weer was weer mooi. Goeie ingrediënten voor een relaxe pot. Mark en Sanne konden er helaas niet bij zijn omdat het vlaggenschip tegelijkertijd speelde. Bart de Vos had ja gezegd op de vraag of hij ons wilde coachen, ook al zei zijn enkel nee. Daan en Wouter speelden bij de A1 en waren er ook niet bij. Daan Wijnhorst en Nathan waren de vervangers.

De opdracht voor de wedstrijd was plezier maken, en daarna proberen te winnen. Zo gingen we na een rommelige voorbereiding ivm het uitleggen van de lijnen op het kunstgras de wedstrijd in. De scheids had toestemming gegeven om op een groot  veld te spelen. De wedstrijd begon een beetje slap, wat leidde tot een 5-2 ruststand. We hadden veel schoten, maar die werden van te ver gepakt en er was weinig variatie. In de rust kwamen Wouter en Daan alsnog terug van de A1, waardoor we nog een tweede wapen in konden zetten. We begonnen de 2e helft met dezelfde opstelling en waren een stuk gevaarlijker. We kwamen goed terug, en met het inbrengen van Wouter, Daan, Margot en Noortje kwamen we zelfs op een welverdiende voorsprong. De tweede helft was mooi om te zien met twee ploegen die wilden winnen. Zo kreeg de wedstrijd van weinig waarde toch nog een hele spannende laatste 15 minuten waarin veel gebeurde. Helaas lukte het net niet, waardoor de 7-10 uitslag definitief was. Ik heb genoten van de wedstrijd, waarin we maar weer eens hebben laten zien dat we het niveau makkelijk aankunnen.

Dit seizoen hebben we 29 wedstrijden gespeeld, waarvan 22 werden gewonnen, 3 gelijkgespeeld en 4 verloren. Dat is een uitstekende balans natuurlijk. We hebben veel invallers gehad dit seizoen, die onmisbaar waren door de vele pijntjes bij de B1'ners. Super bedankt invallers, met in het bijzonder Nathan die er vrijwel altijd bij was! Publiek was er ook altijd bij, wat ook vrij belangrijk is natuurlijk!