ONDO (G) A2 – ODO A2   6-11

Door Nikki

Hallo iedereen,

Afgelopen zaterdag moesten we tegen ONDO A2, een bekende ploeg voor ons want inmiddels is het al de 5e x dat we tegen ze spelen. Met een beetje een rommelige start omdat we wat spelers mistte die nog ergens verdwaald in Rijswijk zaten en 10 minuten voor tijd aankwamen, begonnen we de wedstrijd.

Het was een felle start van ONDO waarin het gelijk op ging, de eerste aanvallen waren allebei een mooi doelpunt van beide partijen. Het bleef tot de 2-2 gelijk maar daarna merkte we dat wij in de verdediging zagen waar zei sterk in waren. In de aanval hadden wij nog erg moeite met scoren, maar doordat wij in de verdediging alle ballen er uithaalden kwamen die mooie aanvallen nog wel. Met tips van Anton gingen we in positie spelen, en dat hielp! We kwamen op een ruststand van 3-5.

Na de rust begonnen we weer erg scherp, gelijk scoorden we er weer  2, en ONDO kon alleen nog maar schoten van ver maken omdat we er goed bij zaten en ze goed onder controle hadden. In de aanvallen hadden we veel mooie kansen, die er niet allemaal ingingen haha… maar uiteindelijk kwamen we wel telkens met 3 of 4 punten voor op ONDO. Door erg goed samenspel en goede verdedigingen bleef de uitslag positief.  De eindstand was 6-11 voor ODO. Het was een prima pot!

Daphne Thom en Isa bedankt voor de invalbeurten en het reservezitten.

Volgende week gaan we er weer voor toppers!