Weekend roundup: selectie in mineur

Door Jaap

ODO 1 moest aantreden op de grasmat van GKV die er prima bij lag. Details behalve dat twee gemiste strafworpen ODO de das om deden zijn bij ondergetekende onbekend. Uitslag 14-11 voor de ploeg uit Den Haag.

 

ODO 2 ging op bezoek bij Vlaardingen 2, en had een offday. Er werd met 13-7 verloren.

 

Kampioenskandidaat ODO 3 reisde af naar Amstelveen, en rekende daar ruim (6-19) af met de nummer twee van de poule, Oranje Nassau. Snel teruggekeerd zagen zij ODO 4 in de dying seconds gelijk spelen (11-11) tegen eveneens Oranje Nassau, ditmaal de gelijknamige club uit Vlaardingen. ODO 5 en ODO 6 verloren eerder al op eigen terrein, ODO 7 won. Het toetje van de dag kon ODO A2 worden, maar het kort maar krachtige verslag van Koen zegt alles. A2 was niet bij machte om mede-titelkandidaat KVS A2 pijn te doen (4-11).

 

Eerder op de dag had ODO A1 al knappe zaken gedaan door in Delft af te rekenen met Excelsior A1. ODO B1, zonder Wouter die bij A1 in de basis begon maar met Jelle (C1) in de plaats, won ook knap van dezelfde ploeg uit Delft. 

 

Verder in de jeugd vielen de hoge hoeveelheid gelijke spelen op. Jordi's vader was gelukkig bereid de coaching van de E1 op zich te nemen, en won met de aanwijzingen die Maaike op papier had gezet. E3 speelde voor het eerst in twee vakken en dat was, evenals het resultaat na de vele overwinningen in de zaal, best even wennen.