TOP/Justlease.nl 7 – ODO 5   17-14

Door Dré

Weer een week
Beetje vreemd korfbalweekje voor mij zo. Wel lekker gelukkig. De week begon met het verkassen van Hofsingel naar de Baanderheer. En dan ook meteen cold turkey op het natuurgras. Prima natuurgras dat dan weer wel. Dan zaterdag niks geen potgrond, maar al even vroeg bijdragen aan de zichtbaarheid van de OGP zo vlak voor de verkiezingen. Om half twee was dat voldoende gelukt, tenminste daar gaan we nu van uit. Woensdag zullen we het echt weten. Nu een bericht van algemeen nut: Niet vergeten te stemmen op woensdag 19 maart! En u treft het met Midden Delfland, u mag dit keer kiezen voor een partij naar keuze. Zonde om deze mogelijkheid aan je voorbij te laten gaan. Al levert het niet direct Rabo punten of sponsorkliks op voor ODO.

 

Na het uidelen op naar de rustige Baanderheer voor de eerste ervaringen op het kunstgras van dit kalenderjaar. ODO zeven ging helemaal los tegen ONDO. Met een het scorebord zo goed als doorgebrand achterlatend en struikelend over de CDA flesjes was het daarna haasten voor Saskia , Bart en ondergetekende. Op naar de wedstrijd van ODO 5. Voor de punten en jawel in de zaal nog. Erfenis van het eerder niet doorgaan van de wedstrijd.

 

Bij aankomst bij TOP was ODO al lekker aan het schieten en warmlopen. Ouderwets ontspannen voorbereiding. Nummer twee en drie van de poule. Dus alle kans op een leuk potje.
ODO opende de score al snel. TOP kwam al snel langszij en een gelijkopgaande strijd tekende zich op. Wat alles beter was als het terug moeten vechten van een snelle achterstand(= normaal spelbeeld). Een leuke eerste helft voor het massaal opgekomen publiek van oa Laura, Sanne, Marije, Thijs, Tim, Peter, Joke en Birgit met de kleine Jasper.

 

In de tweede helft wat personele wisselingen. Andere mensen op het pluche van de bank. Participeren kan ook in het veld blijkbaar. ODO maakte weer gelijk en moest op zoek naar het volgende doelpunt voor het onderdeel ‘er over’. In deze fase wist TOP echter weer een voorsprong te nemen. ODO was zo’n beetjes uitgescoord bleek achteraf. Ach, er gaan wedstrijden voorbij waarbij de 14 doelpunten niet halen. Bij 17-14 was de wedstrijd uit en het zaalseizoen echt klaar.

 

Dinsdag weer terug naar buiten. VEO is het dan.

 

Weekliedje: Cloud Control – Happy Birthday
(http://tinyurl.com/ODO5weekliedje)