Weekend roundup: ODO 1 pakt kostbaar punt

Door Jaap

Gemotiveerd tot op het bot, mede door een gave video door coach Dirk Sercu, vatte ODO 1 de wedstrijd aan tegen Sparta Nijkerk. Een voorsprong van 7-11 met rust werd echter door de gastheren ongedaan gemaakt en vlak voor tijd leidde Sparta met 19-18. Sanne van Altena wist echter de verdiende gelijkmaker aan te tekenen. Lees het verslag van Eline, Sparta, de WOS en De Stentor

Aangezien hekkensluiter HKC ook een punt pakte tegen Fortis blijft het verschil 2 punten. Beide ploegen treffen elkaar op 1 maart in Maasland, en derhalve is deze dag uitgeroepen tot de jaarlijkse Super Saturday.

 

ODO 2 verloor, maar is wel defintief veilig in de reserve tweede klasse.

 

ODO A1, die dit jaar op een hoger niveau wekelijks opponenten ferme tegenstand biedt, was de betere in het duel met OVVO, en won met 17-11. B1-ers Daan van Waardenburg en debutant Margot de Winter mochten nog even aan de overgangsklasse junioren ruiken, nadat zij eerder die dag de koppositie van ODO B1 hadden verstevigd.

 

Wat verder opviel is dat ODO C1 en ODO E3 hun wedstrijd wonnen en hun titelaspiraties handhaafde. ODO 8 kwam niet in actie.