Tempo 5 – ODO 4   14-11

Door Anoniem

You win some,you lose some…

Bij afwezigheid van onze vast correspondent zal ik u toch een verslag doen toekomen van deze wedstrijd tegen Tempo, waarna de pen snel weer teruggaat naar de Hoefslag.

Heel #4 was deze week in de wolken na de mooie reeks overwinningen en mede daarom zat de supportersbus weer stampvol. Helaas kon de bus de juiste route weer eens niet vinden, wat wel vaker schijnt te gebeuren in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Het gevolg was dus weer een oorverdovende stilte aangevuld met een stille trom. Na afloop bleek dat er toch 1 supporter aanwezig is geweest, die zonder de verplichte combiregeling de sporthal wel heeft kunnen vinden. Volgende keer hopen we u te kunnen melden wie deze spooksupporter is. (naam, leeftijd, maten, etc) De wedstrijd werd vooraf gegaan door een inspirerend betoog door Snapassist, waarin werd gemeld dat op geen enkele wijze een slechte eerste helft zou worden geaccepteerd. Overigens werd het praatje enigszins gehinderd door wat douchende dames,en in welke vorm deze afleiding was verzint u zelf maar. De wedstrijd werd deze week gespeeld met de afwezigheid van H.d.V te. M en S.H.te D.P. te M. en de inmiddels vaste huurling J.v.M te D.H. (optie tot koop wordt inmiddels in de wandelgangen besproken). Snapassist tekende voor de opening waarna O.P.te L met een Tempoversnelling vanaf de korf de score in #4 voordeel verdubbelde. Wat doelpunten over en weer leverde een 6-5 ruststaand op wat voor #4 een prima uitgangspositie voor de 2e helft betekent. (red. de doelpuntenmachine van #4 komt traditioneel gezien pas de 2e helft op gang). De rust werd echter wel ietwat te vroeg opgezocht gezien het feit dat de scheids dacht dat een team met een bovengemiddelde leeftijd altijd wat korter speelt dan 30 minuten. De zoektocht naar een giftig groene, rossig rode, of blauwig blauwe kleedkamer om de puntjes op de I te zetten bleek een eindeloze aangezien de dames waarschijnlijk nog steeds niet waren uitgebabbeld. dan maar in de zaal de PBPP in de zaal verorberen. De 2e helft werd gestart zonder wijzigingen maar met een herhaling van enig tikkitakkie werk tussen W.G. te M en J.v.M te D.H. werd de stand gelijk getrokken. Na 9-6 achter en 10-10 gelijk en 13-10 achter werd met 14-11 wederom de punten aan Tempo gelaten.  Conclusie dit zaalseizoen tegen Tempo: ODO 0 punten, Tempo 4 punten.

De evaluatie na de wedstrijd bij de heren was dat O.P. te L. met zijn normale gemiddelde de wedstrijd op winst had kunnen zetten. Kansen genoeg gehad das 1, maar afmaken is 2. De evaluatie bij de dames was: op welke stand föhn jij je haar het liefst.

Volgende week het verslag dus weer vanuit de Hoefslag en 2 punten die in Maasland moeten blijven.