ODO 6 PAKT OVERWINNING OP AVANTI 9.

Bij ODO 6 is het elke week weer een verrassing wie er in het veld staan. Lianne en Corinne zijn nog steeds geblesseerd op de bank en Martin die vandaag andere dingen te doen had, stond er vandaag weer een zesde wat aangevuld werd door spelers uit de A2. De eerste aanval wist de korf niet te vinden, waardoor de gasten na acht minuten hun eerste voorsprong van 0-2 op het bord hadden gezet. Het tweede aanvalvak trok dit weer recht met doelpunten van gastspeler Koen en Sabine. Avanti wist echter de stand weer in hun voordeel te zetten, waardoor ODO weer in de achtervolging moest. Vijf minuten voor de rust stond er zo een 3-5 achterstand op het bord en zette ODO 6 een eindsprint in. Wouter wist na veel kansen die er maar niet in wilde vallen nu wel met twee doelpunten op rij de stand weer gelijk te trekken. Op slag van rust kwam ODO 6 zelfs op voorsprong door een doelpunt van Koen die de ruststand op 6-5 zette.
De tweede helft werd aangevangen met Nikki op de plaats van Laura, die na haar eigen wedstrijd het na één helft genoeg vond. Nikki wist al snel haar tegenstander op het verkeerde been te zetten, waardoor zij ruimte kreeg om aan te leggen en de 7-5 te scoren. Met de doelpunten van Max en Britta leek er een veilige marge van vier te zijn gecreëerd. Er waren echter nog wel 20 minuten te gaan, dus moest ODO 6 wel scherp blijven. Helaas lukte het ODO toen tien minuten niet om met de gasten mee te scoren, waardoor er met nog 10 minuten op de klok toch weer 9-9 op het bord stond. Gelukkig werd de ban toch op tijd gebroken en zette Nikki en Koen ODO weer op voorsprong. Met nog vijf minuten te gaan moest nu het koppie erbij gehouden worden, zodat de eerste zege binnen gehaald kon worden. De gasten wisten in de slotfase nog wel een doelpunt te maken, maar de overwinning was een feit toen de scheidsrechter bij 11-10 een eind aan de wedstrijd maakte. Deze overwinning smaakte zoet en naar meer. Het zou zo maar kunnen dat dit volgende week een vervolg krijg in de wedstrijd tegen Valto 5. Ook dit is een thuiswedstrijd die om 13:00 uur zal worden ingefloten. Aan de wedstrijdsecretaris de schone taak om weer een paar spelers te vinden die beschikbaar zijn op dit onmogelijke tijdstip.