ODO 2 – KCR 2   8-15

Door Thessa

De eerste competiewedstrijd van het jaar 2014 stond gister op de planning. We moesten tegen KCR 2 uit Ridderkerk, tevens ook de koploper. Na de uitwedstrijd op 9 november was ons wel duidelijk gemaakt dat KCR een lastig ploeg is om tegen te spelen. We hadden niks te verliezen en begonnen met goede moet aan de wedstrijd.

In de verdediging begonnen we met achterverdedigen om het tempo bij KCR omlaag te brengen. Dit lukte goed en tot tien minuten voor rust gingen het gelijk op. Helaas liepen zij tien minuten voor rust uit na een aantal fouten aan de kant van ODO.

Na de rust gingen we door met het achterverdedigen. KCR losde dit goed op en kwam toch tot scoren. Wij scoorden mee maar beide ploegen maakte erg weinig doelpunten in de tweede helft. De eindstand werd 8-15.Op naar volgende week dan gaan we richting Rapid en hier gaan we wel de eerste punten van 2014 halen. Volgende stukje mag amber schrijven.