ODO A2 – IJsselvogels A2   7-13

Door Claire

Hallo allemaal,

Na de zure nederlaag van vorige week, begonnen we deze week weer met goede moed. Na een week vol goede trainingen gingen we er zaterdag weer tegenaan. Deze week mochten we tegen IJsselvogels A2. De eerste aanval bestond uit: Koen, Sipke, Nikki en Celine. En de eerste verdediging bestond uit: Bart, Arjen, Lotte en Laura.

We begonnen de wedstrijd goed en fel. En we hadden vooral de tip opgevolgd om goed te gaan schieten om te scoren. De eerste tien minuten ging het  zeker gelijk op. Er werd goed met elkaar samen gespeeld en het goede spelen werd beloond. Na de tien minuten ging het echter moeilijker. Ondanks het harde werken vielen er meer schoten aan de verkeerde kant. Ook gunde Arjen de tegenstanders nog een goaltje extra. (kan gebeuren)

We gingen de rust in met 4-8. Maar een slechte eerst helft was het niet.

De tweede helft ging wat moeizamer. We moesten harder werken om nog te kunnen scoren. En waar het bij ons moeilijker ging, ging het voor de tegenstander makkelijker. Ondanks het harde werken, lukte het ons niet om IJsselvogels bij te houden.

De tweede helft vonden er ook 3 wissels plaats. Maar ondanks de nieuwe spelers en het harde werken, slaagden we er niet in om IJsselvogels weer in te halen. We gaven de punten mee aan IJsselvogels en we eindigden de wedstrijd met een stand van 7-13. Een stand die aan onze kant wel hoger gekund had en waar we ook zeker voor gaan zorgen, de volgende keer.

Volgende week een wedstrijd tegen Maassluis A1, wat een leuke en pittige pot gaat worden.