De Meervogels E3 – ODO E3   0-5

Door Rob en Nikki van der Hak

Deze keer in een gymzaatlje in een Zoetermeer, lekker knus en genoeg ruimte voor een leuke wedstrijd.

Vooraf hebben we weer gepraat over goed concentreren en minder fouten proberen te maken. Nu. zo'n kleine zaal is wel knus maar er was genoeg afleiding en je kon dan ook zien dat concetreren best wel lastig is….ook in het gooien en vangen lukte het zeker in de 1e helft nog niet goed om weinig fouten te maken. wel veel kansen, maar het duurde heel erg lang voordat het ons lukte er 1 te scoren, 1-0 bij rust.

In de 2e helft lukte alles duidelijk veel beter. Zodra we de bal konden onderscheppen, werd er in 3-4-5 keer overspelen de andere korf bereikt en konden we snel aanvallen. en toen vielen de ballen wel door de korf en kwamen we op een mooie 0-5 voorsprong. Kansen genoeg op meer, maar 0-5 winnen is niet verkeerd, dames!