Fortis 2 – ODO 2 Uitstekende pot

Door Martijn

Beste lezer,

Deze zaterdag was even anders voor de selectie van ODO. Volgens het schema stond de wedstrijd Fortis 2 – ODO 2 op het programma en was het dus de bedoeling dat we af zouden reizen naar het Zeeuwse Vlissingen. Dit zou een lange tocht worden, dus voor de verandering werden we (selectie + coaches + supporters) gebracht door de bus.

Eenmaal aangekomen in Vlissingen was het intussen avond. In het praatje voor de wedstrijd door Paul werd onder andere verteld dat het erg belangrijk was dat we Fortis niet in hun ritme zouden laten komen. Dit namen we mee en begonnen we om 18:50 met de wedstrijd. De eerste helft verliep niet hoe hij zou moeten lopen en konden we niet op een grote voorsprong komen. Gelukkig kon Fortis dit ook niet en bereikten we de ruststand van 10-9.

In de tweede helft herpakten we onszelf. Door sterke aanvallen scoorden we het ene doelpunt na het andere en bereikten we een mooie voorsprong. Er werd goed en dichtop verdedigd waardoor de tegenstander moeilijk tot scoren kwam. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kwam Fortis nog met een tegenaanval maar de voorsprong was al te groot om nog ingehaald te kunnen worden. Toen de scheidsrechter voor het einde floot stond er een uitstekende 15-20 op het scorebord. We kunnen terugkijken op een mooie wedstrijd.

Ik denk dat we trots op onszelf kunnen zijn en dat we onszelf goed hebben laten zien . Nu aan ons de taak om dit voort te zetten en komende zaterdag in eigen huis de winst te pakken tegen Sparta.

Invaller Bart en reserve Judith, erg bedankt! Ook gaat de dank uit naar de supporters die ondanks de afstand waren gekomen om ons naar de overwinning te helpen.