ODO A2 – Valto A2

Door Bart

Beste A2'ers,

Nadat we vorige week tegen KOAG een leerzame les kregen, ging het deze week een stuk beter. Ik denk dat we tegen de zijlijnschoten van KOAG weinig konden doen. Deze week stond Valto op het progamma, altijd leuk. Uit eerdere wedstrijden bleek dat we redelijk gelijkwaardig zijn maar van deze ploeg zeker kunnen winnen. We begonnen de wedstrijd niet fel genoeg waardoor we Valto continu de kans gaven om aan te haken en soms zelfs hun voorsprong uit te breiden. In de rust werd verteld dat wij met dit spel blij moesten zijn met een 6-6 stand, mede dankzij de vele plaatsfouten. We begonnen de tweede helft scherper en naarmate de tijd voorderde begonnen we steeds beter te korfballen dan Valto, uiteindelijk liepen wij uit tot 3 doelpunten, waarna het nog heel even spannend werd maar de punten bleven gelukkig in Maasland, 12-10.

Als laatste wil ik JP nog even bedanken voor zijn come-back als coach, wat duidelijk geholpen heeft, Wouter voor het reserve zitten en Celine voor de heerlijke taart!

Tot volgende week,  weer lekker knallen tegen Weidevogels!