ODO 1 – Rapid 1

Door Thessa

De eertse thuiswedstrijd voor ODO 1 stond deze zaterdag op de planning. De donderdag voorafgaand aan de wedstrijd zijn de beelden van Rapid 1 bekeken om zo goed mogelijk voorberreid te zijn. Na een stevige voorbereiding, die met een heerlijke pastamaaltijd van Marije werd afgesloten, begonnen we aan de wedstrijd.In de eerste aanval opende Thijs het scoren met een mooi afstandschot . Rapid had hier helaas direct een antwoord op en maakte de score gelijk.  Het eerste kwartier ging gelijk op maar daarna begon Rapid uit te lopen naar 3-10.  Dit kwam onder andere door te korte schoten en onnodige overtredingen. Rapid zorgde ervoor dat wij uit ons eigen tempo raakten en we 'gedwongen' kansen moesten nemen. De eerste helft verliep stroef en we gingen de rust in met een 5-13 achterstand.

Na het één en andere te hebben besproken in de rust begonnen we aan de tweede helft. Helaas opende Rapid de scoren en werd het 5-14.Maar vanaf dit moment nam ODO de touwtjes in handen. Na twee afstandschoten, een korte kans en een doorloopbal werd de stand 9-14. Na ongeveer een kwartier spelen werd Thessa gewisseld voor Sanne van Altena De afstandschoten ging lopen, helaas had Rapid steeds een antwoord hierop en konden we nooit dichterbij komen. Het verschil bleef steeds zes doelpunten. Een sterkere tweede helft, maar helaas hebben we het laten liggen in de eerste helft en zijn we nooit meerdichterbij Rapid gekomen.

Aanstaande zaterdag vertrekken we met de gehele selectie naar Vlissingen, om daar hopelijk twee maal winst te behalen. Tot dinsdag.