ODO A2 – Maassluis A2

Door Arjen

Hallo iedereen,

deze week hadden we de eerste wedstrijd in de zaal, een oefenpotje tegen Maassluis A2. We begonnen met een iets ander team dan op het veld: Lotte D en Rick waren doorgeschoven naar de A1, maar daar hebben we wel Lennart en Lotte V voor terug gekregen. Omdat we in de echte competitie ingedeeld stonden bij de A1 van Maassluis was het grootste gevaar bij deze wedstrijd het onderschatten van de tegenstander, volgens Anton. Ik weet niet echt meer wat de opstelligen waren waar we mee begonnen, maar aangezien we toch constant doorwisselden maakt dat ook niet echt uit.

We begonnen erg fel en hadden veel kansen, waarvan er veel te weinig in vielen, maar omdat we goed sloten in de verdediging had Maassluis niet echt de kans iets terug te doen in de rust stond het 5-1 voor ons, en het had nog veel meer kunnen zijn. De tweede helft ging nog beter dan de eerste en we wisten toch wat meer kansen te scoren met als eindstand 12-3. Een mooi begin van de zaal, laten we hopen dat het de rest van het seizoen ook zo gaat.

Daan nog bedankt voor het reserve zitten.