ODO Concert 2013: Cor Bakker & Alderliefste

Door Plus

ODO PRESENTEERT: CONCERT COR BAKKER & ALDERLIEFSTE OP 30 OKTOBER (i.s.m. Sing for Joy en Maaike Goedendorp)

 

Met grote namen zoals Jan Vayne & Petra Berger, de Mastreechter Staar en The Deep River Quartet nog vers in het geheugen organiseert ODO dit jaar al weer voor de achtste keer een concert met klinkende namen! Pianovirtuoos Cor Bakker speelt voor ons op zijn vleugel en begeleidt ook de Frans-/Nederlandstalige zanger Gerard Jan Alderliefste. Daarnaast zullen het koor Sing For Joy uit Maassluis o.l.v. Warner Fokkens en Maaslands zangtalent Maaike Goedendorp te zien en te beluisteren zijn. Cor Bakker – bekend van onder andere de shows met Paul de Leeuw – behoeft wellicht geen verdere introductie… Alderliefste treedt al 20 jaar op op met zijn gelijknamige band en staat al jaren regelmatig in het theater met succesvolle theatertours. Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leverden twee top 10 hits op.

 

Een voorproefje horen?
Hieronder zie en hoor je het nummer 'Laat me / Vivre", van Alderliefste samen met Ramses Shaffy en Liesbeth List.

 

 

Op 30 oktober zal een afwisselend repertoire van dit soort prachtige liederen ten gehore worden gebracht. Het koor zal hun deel invullen met voor een ieder bekende en populaire nummers en Maaike zal met haar prachtige stem zowel solo als in duet aan deze avond bijdragen. Van Aznavour, Brel en Piaf tot Bob Dylan, Ramses Shaffy en Anouk; allen zullen de revue passeren. U begrijpt het: deze muzikale melange zal een lust voor uw oren zijn; dit wilt u niet missen!

Het concert begint om 20:00 uur in de Nieuwe Kerk te Maasland en wordt mede mogelijk gemaakt door twee hoofdsponsors: taalspecialist Iber Lengua en Re-Light Licht en Geluid. Toegangskaarten kosten €18,50 (incl. 1 consumptie) en zijn te koop via de NTK (0900-9203 à 45 ct/min of www.ntk.nl) en in de volgende winkels:

 

– Nationale Theater Kassa, 's Herenstraat 17, Maasland

– Maassluis Punt, Dr. Kuyperkade 25, Maassluis
– Albert Heijn Supermarkt Haring, Keenenburgweg 15, Schipluiden
– Primera Den Hoorn, Dijkshoornseweg 31, Den Hoorn
– Vakfotografie Q, Hoofdstraat 44, De Lier

– De Wilde Sigarenmagazijn, Prins Hendrikstraat 14, Naaldwijk