VEO A2 – ODO A2   8-14

Door Judith

Hallo allemaal!
Afgelopen zaterdag speelden we de wedstrijd tegen Veo die eerder was afgelast. Als we zouden
winnen van Veo zouden we tweede komen te staan.
Helaas waren Sipke en Laura afwezig en Koen viel in bij de A1.. Jp was ziek, gelukkig kon Rob ons coachen. Op de heenweg raakten we de weg kwijt en kwamen zo tien minuten voor tijd aan. Na even snel te hebben geschoten en ingelopen begon de wedstrijd. Vakken: Rick, Arjen, Lotte en Celine en in de verdediging Daan, Bart, Nikki en Claire.
Rob had gezegd dat we ondanks de slechte voorbereiding vanaf het begin goed moesten focussen en dat lukte goed! Binnen 5 minuten stonden we 0-2 voor door mooie doorlopen van Rick en Lotte. Een paar heren van Veo schoten heel scherp, hier haalden zij drie doelpunten uit. Wij scoorden er nog vier bij, de ruststand was 3-6.
Na de rust liep het eigenlijk beter dan in de eerste helft, maar veo was ook beter geworden. Ze wisten terug te komen op 6-7. Hierna scoorden wij er weer drie en hadden we weer een voorsprong. Judith kwam erin voor Celine. Op het laatste scoorden we er nog een paar mooie schoten bij en de eindstand was 8-14.
De laatste wedstrijd voor dit veldseizoen dus mooi afgesloten!
Daan bedankt voor het invallen en Rob bedankt voor het coachen.