DSO (K) 1 – ODO 1   11-12

Door Eline

Afgelopen zaterdag stond voor ons de inhaalwedstrijd tegen DSO op het programma, een wedstrijd van moeten winnen zoals Dirk het ons vertelde.
Met onze neuzen in de goede richting en kees in de basis op Willem zijn plekje begonnen we de wedstrijd fanatiek en fel. De 0-1 achterstand zette ons op extra scherp, en al snel wisten we de juiste kansen te benutten en onszelf op voorsprong te zetten. Met een voorsprong van 7-3 werd de rust ingefloten. We mochten dan wel voorstaan, maar hiermee is de wedstrijd nog zeker niet klaar ‘aldus dirk’, met deze gedachten en de ervaringen opgedaan uit vorige wedstrijden zijn we het veld weer opgegaan. Dat DSO er nog niet klaar mee was is gebleken, na een prachtige binnenkomer van kees wat ons op een 8-3 voorsprong zette wisten we de grip op de wedstrijd weer niet te behouden. DSO kon door onze fouten en gemakzuchtigheid weer terugkomen tot een 9-9 gelijk stand wat resulteerde in een bizar spannende eindfase.
Na de 9-10 achterstand door een stip en de 10-10 gelijkmaker door Thijs moest er aan de kant van ODO gewoon wat gebeuren. Tijd voor de wissels, Michiel en ik mochten plaats maken voor Bart en Amber en even later Iris voor Thessa. Met een chaotische 11-11 gelijkstand was het Thijs die met zijn doorloop de stand op 12-11 zette. De wedstrijd werd afgefloten en de punten zijn binnen.
Al met al een zeer matige wedstrijd waar we zeker weer veel van kunnen leren. Supporters en reserves hartstikke bedankt voor jullie inzet/steun. Volgende week staat voor ons de HC cup weer voor de deur waarin we de eerste wedstrijd tegen DES in Den Haag zullen spelen. Uiteraard is alle steun en support weer van harte welkom. Sanne zal hierover een mooi stukje mogen schrijven.
Groetjes Eline