ODO 1 wint na sensationele slotfase van DSO

Door Jaap

Geen plassen op het veld dit keer, en gesteund door meer dan een handvol supporters ving ODO de wedstrijd aan tegen DSO. De sympathieke Brabanders lieten zich van hun beste kant zien door de hele wedstrijd vol overgave hun ploeg te supporteren. ODO, met Kees van Popering op de plek van de afwezige Willem van Vliet, opende de score, en kwam na een niet al te goede eerste helft toch op een riante 3-7 russtand. Na rust werd er direct 3-8 gemaakt en er leek geen vuiltje aan de lucht. Door misschien te makkelijk weggegeven vrije ballen en korte kansen stond het halverwege de tweede helft plost weer 8-8 en DSO geloofde er terecht weer in. De formatie uit Klundert ging erop en erover en scoorde de 8-9 en 9-10 voorsprong. In de slotfase die alle kanten op had kunnen gaan was het ODO die, inmiddels versterkt met Amber Blaauboer, Thessa van de Tempel en Bart van Leeuwen, de overwinning naar zich toe trok (11-12).

Een matige wedstrijd  waar zeker lessen uit te leren zijn, maar het resultaat tegen de staartploeg is het allerbelangrijkste.